stickers maken

Opvallen met stickers? Maak ze uniek en ontwerp ze zelf!

Heb je stickers nodig om op te vallen? Ontwerp ze dan helemaal zelf. Het is een eenvoudig proces om je eigen stickers te maken of je nu je logo, een grappige zin of een afbeelding van je huisdier wilt gebruiken. Je kunt die aangepaste stickers tegenwoordig heel simpel online bestellen en ze direct bij je thuis laten bezorgen.

Voordelen van stickers met eigen ontwerp

Stickers maken met eigen ontwerp is enorm interessant als promotiemiddel. Je kunt je boodschap op een unieke manier verspreiden. Je kunt stickers namelijk weggeven als marketingmiddel, maar ook gebruiken in je bedrijf. Het is misschien wel het ideale promotiemiddel om de naamsbekendheid te vergroten.

Val op!

Wil je opvallen met stickers, denk dan goed na over wat je wilt verspreiden. Leuke stickers onthouden mensen vaak. Laat daarom mensen lachen met een leuke sticker of deel een leuke boodschap via een sticker. Laat de mensen lachen of maak ze aan het denken.

Denk ook goed na over de uitstraling van je sticker. Gebruik bijvoorbeeld opvallende kleuren en duidelijke teksten. Een sticker moet ook opvallen van veraf. Dus voorkom kleine teksten, onduidelijke afbeeldingen en donkere kleuren. Gebruik desnoods je eigen branding.

Verschillende soorten stickers

Er zijn verschillende soorten stickers die je online kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan autoraamstickers, muurstickers en reclame stickers. Ook zijn er stickers voor voertuigen, keurmerken en stickers voor winkels. Kijk daarom goed naar welke stickers voor jou interessant zijn.