naamsbekendheid vergroten

Naamsbekendheid vergroten met promotiemateriaal

Van plan om te werken aan je naamsbekendheid? Dan is je merk promoten bij je doelgroep behoorlijk belangrijk. Maar hoe val je op? Veel bedrijven spelen tegenwoordig in op online. Zo draaien ze online campagnes op bijvoorbeeld social media. Maar wist je dat fysieke promotiemiddelen veel resultaat oplevert? Grote bedrijven weten dit en maken gebruik van promotiemateriaal zoals kleding of weggeef items. Maar wat kun jij doen?  

Komen je werknemers bij je doelgroep? Of staan je werknemers op plekken waar veel mensen zijn? Dan kan bedrijfskleding bedrukken een eerste stap zijn. Bedrijfskleding bedrukken is populair omdat het werkt. Het is een goedkoop promotiemiddel, maar zeer effectief. Je merk valt op onder de mensen waardoor je merk extra aandacht krijgt. 

Persoonlijke promotieartikelen

Daarnaast kan je denken aan promotieartikelen. Dit zijn promotieartikelen die je persoonlijk kan maken door deze te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van truien, t-shirts en jassen tot aan bidons, powerbanks en zweetbandjes. Tegenwoordig is mogelijk om bijna elk product die je kan verzinnen te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan het paraplu’s met jouw logo erop bij een regenachtige buitenevenement. Of bedrukte handdoeken bij een waterpark, spa of hotel. Het is een ideale manier om snel en groots je naamsbekendheid te vergroten.

Bedank je relaties met een persoonlijk cadeau

Ook kun je denken aan persoonlijke relatiegeschenken om je zakelijke relaties te bedanken. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte items voor in kerstpakketten maar ook sporadisch als bedankje naar sponsoren en partners. Het is een leuke en ludieke actie om je relaties een leuk en functioneel cadeau te geven. 

Populaire relatiegeschenken:

Ben je van plan om de naamsbekendheid te vergroten door middel van bedrukte relatiegeschenken? Dan hebben we iets leuks voor je. Want we hebben de meest verkochte relatiegeschenken in een overzicht geplaatst:

  1. Sportbidons
  2. Petten
  3. Truien
  4. T-shirts
  5. Jassen
  6. Dekens
  7. Winkeltassen
  8. Powerbanks
  9. Paraplus
  10. Pennen

Meer inspiratie nodig? Bekijk het bij deze promotietextiel groothandel.