Afzetlint, een must-have voor elke onderneming

Dit product is handig voor iedere ondernemer

Wanneer je begint met ondernemen zijn er van die producten die je echt moet kopen. Hierbij denk je natuurlijk al snel aan pennen, een printer, genoeg cartridges en een koffiezetapparaat. Maar heb je wel eens aan afzetlint gedacht? Dit product, bedrukt met eigen logo of niet, is iets dat je in eerste instantie misschien niet nodig denkt te hebben, maar dat zomaar eens heel goed van pas kan komen. In welke situaties afzetlint handig of zelfs noodzakelijk is, en waarom bedrukt afzetlint een must-have is, lees je hier.

Waar kun je afzetlint voor gebruiken?

Als je een bouwbedrijf hebt staat afzetlint waarschijnlijk al op je lijstje. Het is namelijk belangrijk om een bouwplaats af te kunnen zetten voor de veiligheid. Ook als je in de evenementenbranche werkt weet je waarschijnlijk wel hoe vaak je een rol uit je tas moet toveren. Maar wat nu als je een winkel of restaurant hebt bijvoorbeeld? 

Stel, je organiseert een grote opening. Dan wil je wel je parkeerplaats af kunnen zetten zodat alleen jouw gasten er kunnen parkeren. Laat je de gevel van je pand verven? Dan komt afzetlint goed van pas als je niet wil dat voorbijgangers onder de natte verf komen te zitten. Maar ook tijdens teambuilding dagen kan het lint goed van pas komen, bijvoorbeeld bij het uitzetten van een hindernisbaan of verschillende ateliers.

De voordelen van bedrukt afzetlint

Bedrukt afzetlint bestellen is een echte aanrader als je wat extra promotie voor je zaak wel ziet zitten. Zet de bouwplaats voor je nieuwe zaak af met lint met je logo of naam, reserveer een stukje strand tijdens de teambuildingsdag met je eigen bedrukte lint zodat voorbijgangers je logo zien… Er zijn zo ontzettend veel opties.

Ook is bedrukt afzetlint noodzakelijk bij bepaalde situaties. Heb je processierupsen in de bomen op je parkeerplaats? Zet dit dan duidelijk op het lint dat je om de bomen wikkelt zodat klanten geen jeukende herinnering overhouden aan een bezoek aan je zaak.