sokken bedrukken attentie.nl

De 3 beste relatiegeschenken van dit jaar

Op zoek naar de mooiste relatiegeschenken van dit jaar? Dan hebben we hieronder de 3 beste relatiegeschenken van dit jaar. Niet alleen zijn de 3 producten razend populair, de producten zijn ook zeer geliefd bij relaties. Wil je het perfecte relatiegeschenk geven aan je relaties? Bekijk dan een van de onderstaande 3 relatiegeschenken:

1. Duurzame waterfles bedrukken

De trend van afgelopen jaren en komende jaren; duurzame waterflessen bedrukken. Vooral de BE O Bottle met logo is momenteel niet aan te slepen. Waarom deze BE O bottle waterfles zo populair is komt doordat de beker 100% recyclebaar, BPA-vrij, vaatwasserbestendig, klimaatpositief geproduceerd en ontworpen & geproduceerd in Nederland is.

2. Sokken bedrukken

Ook een hype die al langer bestaat: bedrukte sokken met logo. Van bedrijfslogo’s tot aan teksten en gekke kleuren. Het is een uniek en persoonlijk cadeau maar ook nog een zeer praktisch. Want wie maak je niet blij met heerlijk zittende sokken met logo?

Vooral katoenen sokken zijn populair. Katoenen sokken zijn namelijk stevig, ademend en hebben een hoge draagcomfort. Hierdoor zijn de sokken ideaal voor dagelijks gebruik. Zowel bij zakelijke outfits als in casual outfits. Gekleurde sokken die opvallen zijn en blijven een trend.

3. SeatZac bedrukken

Je verwacht het misschien niet maar de SeatZac is momenteel een van de meest verkochte producten. De SeatZac is ideaal want je kan op elk moment erbij pakken. Deze zitzak zit heerlijk en is licht. Of je nu een feestje hebt in een tuin of een kantoorruimte wil opvullen, een bedrukte SeatZac komt altijd van pas. Veel bedrijven kiezen om SeatZacs te bedrukken met een logo van het bedrijf. Zo vallen de SeatZacs op bij evenementen en beurzen. Vooral de combinatie van logo en een opvallende kleur doet het altijd goed. Laat vandaag nog een SeatZac bedrukken!