tape met eigen logo

Wat zijn de mogelijkheden met bedrukte tape?

Bedrukte tape kan je vandaag de dag in heel wat verschillende situaties gebruiken. Of de situatie gevaarlijk is, kan je herkennen aan de kleuren rood en wit. Deze tape wordt bijvoorbeeld gebruikt om een ongeval af te schermen of een gebouw dat onstabiel is af te bakenen.

Stappen om je tape te kiezen

De eerste keuze bij het kiezen van bedrukte tape is de breedte en de lengte van de rol. Bij de breedte kan je kiezen tussen twee of drie mogelijkheden. Bij de lengte van de rol is dit hetzelfde. Daarnaast kan je ook kiezen hoeveel rollen je wil bestellen. De laatste stap is het kiezen van je logo. Je hebt hier verschillende mogelijkheden, maar ze zijn natuurlijk niet eindeloos.

Welk materiaal van tape?

Je hebt meerdere soorten materialen waaruit je kan kiezen. De eerste mogelijkheid is papiertape. Het grootste voordeel is dat papiertape heel soepel is en dus heel eenvoudig af te scheuren is. Een mogelijk nadeel is dat het wel iets minder sterk is dan andere soorten tape. Een tweede optie is hotmelt tape. Deze is steviger dan papiertape, maar maakt meer lawaai bij het afrollen. Daarnaast is het ook minder eenvoudig te bedrukken, waardoor de kwaliteit iets minder kan zijn.

De meest gekozen soort tape is pvc-tape. Deze tape rolt zonder lawaai af, is stevig en is ook tegen verschillende weersomstandigheden bestand. Wanneer je de tape niet nodig hebt voor specifieke doeleinden, wordt het aangeraden om voor pvc-tape te kiezen.

bedrukte tape

Kies je eigen logo

Tape met eigen logo is dus zeker mogelijk. Belangrijk om te weten is dat er maximum drie bedrukkingskleuren zijn. Zorg er dus zeker voor dat je logo niet te kleurrijk is. Voordat je effectief je rollen bestelt, kan je een proefdruk krijgen zodat je zeker bent dat het logo volledig geworden is wat je wou. Indien je nog aanpassingen wil doen, is dit zeker nog mogelijk.